Uschované kotlety
3.12.2011 - 11:02 hz
Ingredience:
1 balení Mozarelly (nechce se vám shánět, použijte jiný sýr)
Postup:
Maso naklepeme, nakrájíme okrajové blány, ať se masíčko nekroutí, osolíme a opepříme, posypeme grilovacím kořením a z obou stran potřeme kečupem. Dáme asi 2 hodiny odležet v chladu. Hlívu nakrájíme na nudličky a na lžíci másla osmahneme doměkka.Mozarellu rozkrájíme na plátky. Těsto rozkrojíme na čtvrtiny a každou čtvrtinu rozválíme na obdélník. Do středu těsta položíme odleželou kotletu. Na maso dáme vrstvu opečené hlívy a navrch naklademe plátky mozarelly. Náplň zabalíme do těsta, utvoříme balíčky tak, že nejprve přehneme delší strany těsta přes maso a pak zabalíme kratší strany. Balíčky vyskládáme na plech s pečícím papírem, potřeme je rozšlehaným vejcem a pečeme při 200°C asi 30-40 minut dozlatova.